Живлення
FOLCROP COMBI
Коректор широкого спектру дії на основі поживних мікроелементів, внесений листовим або кореневим способом. За його внесення доповнюється живлення, засноване на азоті, фосфорі і калії, стресостійкість рослини за рахунок задоволення потреб рослини в мікроелементах і як наслідок підвищується загальний урожай. Препарат повністю розчинний у воді.
ВЛАСТИВОСТІ:
- збалансований комплекс мікроелементів для доповнення NPK живлення;
- підвищує стресостійкість рослини;
- збільшує загальний урожай культури і якість плодів.
FOLCROP Ca-B
Рідкий коректор кальцію і бору. Запобігає дефіциту кальцію та бору в рослинах, що сприятливо позначається на них за рахунок спільної дії обох елементів. Завдяки його застосування поліпшується консистенція і якість плодів, а також їх лежкість і транспортабельність. Повністю розчиняється в воді.
ВЛАСТИВОСТІ:
- ефективно бореться з дефіцитом кальцію та бору;
- покращує якість, лежкість і транспортабельність плодів.
FOLCROP B
Рідкий коректор дефіциту бору, хелатованний за допомогою спеціально розроблених хеллатуючих агентів, може використовуватися як для листового, так і для кореневого внесення. Застосовується для попередження та корекції дефіциту бору, поліпшення запилення, зав’язі і врожайності культури. Повністю водорозчинний. Володіє найбільшим коефіцієнтом засвоєння серед усіх існуючих борних добрив.
ВЛАСТИВОСТІ:
- попередження і ефективна корекція дефіциту бору в рослині;
- висока доступність бору;
- придатний для використання в органічному виробництві.
FOLCROP Fe
Рідкий коректор на основі заліза, який швидко корегує дефіцит заліза в рослині. Легко засвоюється як при листовому так і кореневому внесенні.
ВЛАСТИВОСТІ:
- ефективна боротьба з хлорозом викликаним дефіцитом заліза;
- підвищення ефективності фотосинтезу.
FOLCROP K35
Високоефективне калійне добриво для листового застосування. Містить високий відсоток швидкозасвоюваного калію. Прискорює дозрівання культури, при внесенні на стадії наливу плодів. Покращує якість, лежкість і транспортабельність, сприяє більш інтенсивної забарвленням плодів.
ВЛАСТИВОСТІ:
- збільшує розмір і масу плодів;
- прискорює дозрівання;
- покращує смак, колір і товарністьплодів;
- продовжує лежкість плодів;
- підвищує вміст цукрів, сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці;
- підвищує врожайність і покращує якість плодів.